Fotoreportage iClean Deventer

IClean Deventer bestaat in oktober van dit jaar 10 jaar. Het bedrijf wil dit jaar flink groeien en ging daarom een sponsorovereenkomst met voetbalclub Go Ahead Eagles aan. “2021 moet echt ons jaar worden”, aldus vestigingsmanager Erwin Krijt.

Momenteel zijn er 14 mensen werkzaam bij iClean in Deventer en ligt er een kettingstraat van Hanna van 50 meter met een poetsstraat van 25 meter speciaal voor vip beurten en interieurreiniging. Buiten heeft de wasstraat 23 stofzuigplaatsen waarvan 17 overdekt en vier wasboxen en een dogwash. In 2021 wordt het voorwastraject aangepast om de capaciteit qua wassen te vergroten en dus sneller te kunnen wassen met dezelfde capaciteit. “We deden de voorwas altijd heel precies handmatig. We plaatsen binnenkort een voorwasboog die de auto gaat inweken zodat het vuil er een stuk makkelijker afgespoten kan worden”, zegt Erwin.

Fotoalbum

Door het toevoegen van een voorwasboog wordt de kassa verplaatst zodat er meer aandacht kan zijn voor de individuele klant. “Het vuil gaat sneller van de auto waardoor we personeel overhouden voor de vip behandelingen. We gaan dus extra service bieden met hetzelfde personeel. Buiten dit alles hebben we onze marketing uitbesteed aan WeMessage. Naast de samenwerking met de voetbalclub gaan we dus echt gas geven op de dat gebied en op die manier hopen we onze naamsbekendheid te vergroten en onze doelstellingen voor 2021 te halen.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.