IClean Deventer gaat voor flinke groei in 2021

Het moet een mooi jaar gaan worden voor iClean in Deventer. De wasstraat heeft sinds kort een nieuwe eigenaar en die laat er zeker geen gras over groeien. “We gaan vooral flink aan de slag met de marketing en daarom hebben we een sponser overeenkomst gesloten met Go Ahead Eagles”, zegt vestigingsmanager Erwin Krijt. 

Sowieso wordt het een speciaal jaar voor iClean Deventer dat in oktober dit jaar het 10 jarig bestaan viert. Erwin was er al sinds het begin bij. “Ik werk hier sinds de oprichting in 2011. Eerst als assistent vestigingsmanager en sinds oktober als vestigingsmanager. Afgelopen maanden hebben we al veel verandert met het team. Zo zijn we begonnen met het aanbieden van interieur reiniging in combinatie met onze Poetsstraat. Ik ben blij met de nieuwe weg die we in slaan. Ook ik zie dat we zeker nog kunnen groeien en dit wordt het jaar om dat te doen.”

Wedstrijdshirt

Afgelopen week sloot iClean Deventer een deal met voetbalclub Go Ahead Eagles. Aankomende drie jaar zal de naam van de carwash op de achterkant van het shirt prijken. De extra aandacht die het genereert moet voor een grotere toestroom aan wassers gaan zorgen. “We denken vooral nog meters te kunnen maken in de stad en dorpen rondom Deventer. Dat onze naam op het shirt staat zorgt voor een hoop positieve aandacht en hopelijk dus ook de nodige extra wassers”, zegt Erwin. 

Aan de nieuwe samenwerking met Go Ahead Eagles wordt ook een speciale actie gekoppeld. “Fans krijgen bij iedere Platina wasbeurt een zegel, hebben ze er 10 dan krijgen ze gratis een wedstrijdshirt van het seizoen 21/22.. Het is echt een win-win situatie voor beide partijen. Go Ahead Eagles heeft de sponser inkomsten en de extra shirt verkoop. Wij gaan daarmee veel meer naamsbekendheid creëren en hopelijk komen daardoor vele wassers onze kant op”, legt hij uit.

Vernieuwing

Momenteel zijn er 14 mensen werkzaam bij iClean in Deventer en ligt er een kettingstraat van Hanna van 50 meter met een poetsstraat van 25 meter speciaal voor vip beurten en interieurreiniging. Buiten heeft de wasstraat 23 stofzuigplaatsen waarvan 17 overdekt en vier wasboxen en een dogwash. In 2021 wordt het voorwastraject aangepast om de capaciteit qua wassen te vergroten en dus sneller te kunnen wassen met dezelfde capaciteit. “We deden de voorwas altijd heel precies handmatig. We plaatsen binnenkort een voorwasboog die de auto gaat inweken zodat het vuil er een stuk makkelijker afgespoten kan worden”, zegt Erwin.

Door het toevoegen van een voorwasboog wordt de kassa verplaatst zodat er meer aandacht kan zijn voor de individuele klant. “Het vuil gaat sneller van de auto waardoor we personeel overhouden voor de vip behandelingen. We gaan dus extra service bieden met hetzelfde personeel. Buiten dit alles hebben we onze marketing uitbesteed aan WeMessage. Naast de samenwerking met de voetbalclub gaan we dus echt gas geven op de dat gebied en op die manier hopen we onze naamsbekendheid te vergroten en onze doelstellingen voor 2021 te halen.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.