Fotoreportage: Bob Autowas Ijsselmonde

De nieuwste aanwinst van Bob Autowas in IJsselmonde kenmerkt zich door de imposante gevel, het ruimtelijke gevoel en de bijzondere 3D-projectiemuur waar klanten de wasstraat door betreden. Door de coronacrisis werd nog niet veel ruchtbaarheid aan de nieuwe wasstraat gegeven, toch weten klanten met vieze auto’s de locatie massaal te vinden. Op zaterdagen staat er een flinke rij voor de interieurbaan. 

De locatie is goed te zien vanaf de A15. Vooral ’s avonds moet de uitgelichte wasstraat ervoor zorgen dat de nieuwsgierigheid van iedereen met een smerige auto getrokken wordt. De led-schermen die spectaculaire 3D projecties laten zien staan ook ’s avonds aan om ervoor te zorgen dat er geen vocht in komt.  De 40 meter lange Holz wasstraat is vanuit het hele pand te zien door de glazen muur. 

Binnenreiniging

De klanten die hun auto van binnen laten reinigen op de interieurbaan maken gretig gebruik van de koffieautomaat. Deze staat voor een muur van planten. Die natuurlijke touch is ook terug te vinden op het stofzuigerplein waar gebruik is gemaakt van houten elementen. Op zaterdag staat het aardig vol. Enkele klanten verwennen hun auto extra door hem op een waxbaan van extra glans te laten voorzien. 

Foto’s gemaakt door onze Daphne Goorden

Leave Your Comment

Your email address will not be published.