Excellent Carwash heropent locatie Sloten met plafond vol verlichting

Het Amsterdamse Excellent Carwash heeft na een flinke verbouwing in Osdorp, ook de locatie in Sloten inmiddels aangepakt. “We zijn ook hier weer voor een flinke lichtshow gegaan, maar net iets anders dat op onze locatie in Osdorp waar we de lichtshow al wat langer hebben”, zegt Julian Wagenhuis, mede-eigenaar van het bedrijf. 

Na een sluiting van een week werd afgelopen week de vernieuwde locatie weer geopend. “Het was nodig om een en ander aan te passen. De locatie in Sloten bestaat al zo’n 35 jaar. Uiteindelijk hebben we daarom besloten alles maar gelijk mee te nemen en er echt een volwaardige Excellent Carwash locatie van te maken. Dat hebben we onder andere gedaan door led-lampen aan het plafond te bevestigen. De beleving hier is nog mooier dan op de andere locatie doordat het licht niet van de zijkant, maar van boven komt”, zegt hij. 

Upgrades

In Maurice Piket Techniek werd een partner gevonden voor de meeste werkzaamheden. “Hij heeft onze zestien meter lange tunnel een flinke boost gegeven. We hebben andere mitters, een droger en een volume plusboog erbij. Alle machines zijn door hem gereviseerd en geüpgraded zodat we er na deze flinke opfrisbeurt weer dertig jaar tegenaan kunnen hier.” 

Afhankelijk van het door de klant gekozen wasprogramma krijgen klanten tijdens de wassing een speciale lichtshow te zien. Volgens de eigenaar zorgt de beleving bij Excellent Carwash voor meer klanten. “We zien echt een stijgende lijn in het aantal wassingen nadat we de verlichting hebben geïnstalleerd. Maurice Piket is ook verantwoordelijk voor het lichtconcept op deze locatie. Door zijn nieuwe techniek kunnen we echt een stukje extra beleving realiseren voor onze klanten.” 

Nu beide locaties van Excellent Carwash helemaal klaar zijn voor de toekomst durft Julian verder te kijken. “We zijn zeker aan het kijken naar nieuwe locaties, maar zijn gesteld op ons concept; wassen in stedelijk gebied. Door ons concept hebben we de locaties zeker niet voor het oprapen. Je krijgt ook niet zomaar een vergunning om ergens midden in een stad een carwash neer te zetten, we zullen het daarom waarschijnlijk van overnames moeten hebben. Momenteel hebben we nog niets op het oog, maar rondkijken doen we zeker.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.