Carwash Boxtel klaar om te wassen

Boxtel heeft sinds afgelopen weekend een eerste wasstraat. Ravi Ryan Mohanlal (37) eigenaar van Rockspedia is het project samen met bedrijfsleider Nick Kerstens en financial controller Lars Duijnhouwer gestart. “We hebben van a tot z alles zelf uitgezocht en uit laten voeren door bedrijven hier in de omgeving. Omdat er lokaal veel personen bij betrokken zijn, merk je dat het enthousiasme groot is”, zegt Ravi. 

In de omgeving van Boxtel is op wasgebied volgens aandeelhouder Ravi niets aanwezig. “Mensen uit Boxtel moesten om hun auto goed te laten wassen richting Eindhoven, Best of Helmond. Dat is nu dus verleden tijd. Nick gaat ervoor zorgen dat iedereen een schone auto voor de deur heeft. Uit ons onderzoek in de regio blijkt dat de vraag naar schone auto’s groot is.” 

Verbouwing 

De wasstraat werd geplaatst in een bestaand pand aan de Industrieweg 2, al bleef daar volgens Ravi enkel de buitenkant van overeind. “We hebben rigoureus verbouwd. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. De rest van het pand is volledig aangepast tot aan de bestrating toe. Alle auto’s worden voor ze onze 47,5 meter lange Christ EVO wasstraat betreden, handmatig voorgewassen. Na het wassen komen klanten terecht in een overdekte hal met veertien stofzuigplaatsen.”

Wie een blik werpt op de geval van de wasstraat ziet al snel dat de huisstijl en de aankleding in dezelfde kleuren klopt. Er is dan ook veel tijd besteed aan de look en feel van de nieuwe wasstraat. “We hebben alles in onze huiskleuren groen en zwart laten uitvoeren. Dat kun je ook goed zien in de wasstraat zelf, de borstels en portalen zijn allemaal in dezelfde kleur. We wilde gelijk een sterk concept neerzetten.” Binnenkort wordt de planning van een speciale openingsdag bekendgemaakt. De investeerder geeft al wel prijs dat er een dj en bekende Nederlander de openingshandeling komen verrichten. Aankomende maand kunnen wassers in Boxtel nog kennis maken met de wasstraat voor slechts acht euro. 

Uitbreiding

Hoewel de eerste carwash van investeerder Ravi pas net geopend is, heeft hij al een volgende wasstraat locatie gevonden. “Het duurt niet al te lang meer of we openen nog een nieuwe wasstraat in de omgeving van Den Haag en Rotterdam. Het moet ongeveer net zoals Carwash Boxtel worden, alleen willen we op de nieuwe locatie ook wasboxen. Na ons onderzoek bleek dat het in Boxtel geen goede investering zou zijn, in de randstad is dat een ander verhaal. Ook hier kiezen we weer voor chemie en apparatuur van Christ.” 

  • Rosa
    2 oktober 2021 at 12:01

    Heel veel succes. Ziet er leuk uit

    Reply

Leave Your Comment

Your email address will not be published.