Bas Autowas XL in maart omgetoverd tot Bas Dinowas

De hele maand maart kunnen klanten van Bas Autowas op de XL-vestiging aan de Willem Rontgenstraat in Zwolle genieten van een prehistorische wassing. Het filiaal is in samenwerking met lokaal pretpark Dinoland omgetoverd tot echte dino wasstraat. “Ons volledige filiaal is aangepakt en we hebben ruim vijfentwintig dino’s op het terrein waarvan er vijf ook echt bewegen”, vertelt initiatiefneemster Charmaine van Boven – Van Lawick. 

Het idee om iets met dino’s in de wasstraat te doen ontstond in januari. “Het leek Maarten leuk om eens iets met het dinopark te doen, maar wilden het wel gelijk  goed aanpakken. Niet slechts een paar dino’s voor de wasstraat, maar ook erin en op het stofzuigplein. Toen we in januari via een familielid van Maarten in contact kwamen met de eigenaar van het park konden we de ideeën snel tot uitvoering brengen. Zij waren ook heel enthousiast over het idee want buiten een schone auto en een mooie beleving – zeker voor kids – hebben we een mooie actie aan onze dinomaand gehangen die ook interessant is voor mensen die niet per se iets met dino’s hebben.” 

Actie 

De klanten die afgelopen week de dino’s al hebben gezien reageerden volgens Charmaine allemaal heel enthousiast. “We hadden er nog niet zoveel ruchtbaarheid aan gegeven. Daar zijn we nu volop mee bezig dus voor de meeste bezoekers was het een hele leuke verrassing. Vooral kinderen waren echt onder de indruk van de bewegende exemplaren. Klanten hebben een mail gehad met korting op een wasbeurt zodat ze allemaal kunnen komen kijken.”

Iedereen die komt wassen krijgt een voucher met korting op de entree van Dinoland. “Vullen ze hun mailadres in op onze site dan maken ze ook kans op een van de honderd gratis toegangskaarten tot het park. Posten ze een foto met een speciaal fotoframe dat we hebben gemaakt op Instagram onder de hashtag #basdinowas dan maken ze kans op een jaar lang gratis autowassen. Zoals je ziet pakken we dus aardig uit deze maand.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.