All-in Carwash Nederweert bijna klaar om te wassen

De tweede locatie van All-in Carwash in Nederweert is bijna klaar om open te gaan. Als alles meezit kunnen in de laatste week van september de eerste auto’s worden gewassen om in oktober meteen te knallen met een mooie openingsaanbieding. “We gaan flink uitpakken om ons gelijk goed op de kaart te zetten. Aan de locatie kan het niet liggen. We zitten op een mooie locatie langs de A2 en aan een drukke hoofdweg”, zegt bedrijfsleider Justin Verkoelen (25).

Na vijf jaar in Echt werd het tijd voor een extra locatie. In Nederweert werd de perfecte locatie gevonden voor een wascentrum nog groter dan de eerste locatie. “De ligging is voor ons perfect aangezien we zelf uit Weert komen. De nieuwe locatie ligt ongeveer dertig kilometer van de wasstraat in Echt. Het is een mooie stap voor ons bedrijf, ik run het bedrijf samen met Jasper de Brouwer, zijn schoonvader is een broer van mijn vader, zij zijn de eigenaars”, zegt hij. 

Ramen 

Wat de nieuwe locatie volgens Justin uniek maakt, is de open uitstraling met veel natuurlijk licht. “Ik denk dat dit misschien wel de wasstraat met de meeste ruiten van Nederland is. We hebben echt overal glas gebruikt. Dat zorgt voor een hele open en schone uitstraling. Het zorgt er ook voor dat onze medewerkers vanuit ieder punt in de wasstraat alles in de gaten kunnen houden. Zo kijk je vanaf het stofzuigplein zo op de wasstraat en kun je ook onze ruimtes voor VIP-behandeling inkijken.” Volgens hem vinden mensen het fijn dat ze geen donkere wasstraattunnel in moeten rijden. 

All-In Carwash Nederweert valt niet alleen op door het gebruik van glas, er zijn flink wat veranderingen doorgevoerd ten opzichte van de locatie in Echt. “We hebben aardig wat ervaring opgedaan op onze eerste locatie en daar lering uit getrokken. De zaken waarvan we dachten dat ze beter konden hebben we in Nederweert toegepast. De wasstraat is met een kettinglengte van 53 meter wat langer, dat komt omdat we een langere inweekzone voor de chemie wilden en een dubbele velgenreiniger in de nieuwe wasstraat krijgen. Daarnaast hebben we de lavaboog er als eerste boog ingezet en deze niet voor de hogedruk gezet. Dat hebben we namelijk in Echt en dat maakt het effect van de lavaboog minder mooi.” 

Alles-in-een 

Dat All-In Carwash z’n naam waar maakt blijkt volgens de bedrijfsleider uit het feit dat bijna alles met wielen er onder één dak schoongemaakt kan worden. “Op het gebied van service en gemak zijn we altijd al van alle gemakken voorzien, dat gaat in Nederweert niet anders zijn.” Hij doelt daarmee op de complete service die het bedrijf biedt. Naast een schone auto van buiten worden ook programma’s met interieurreiniging aangeboden en vip-programma’s waarbij een auto gepolijst wordt. Niet alleen auto’s kunnen bij All In terecht, ook busjes, caravans en zelfs vrachtwagentjes tot 3,15 meter kunnen worden gewassen met de hoge Christ Varius roll-over.

Op de eerste locatie van All-In staat een wasstraat van Christ, ook in Nederweert komt weer apparatuur van het Duitse merk. “Wat ons vooral bevalt is dat de machine zo stil is. Dat komt door de elektrische aandrijving. Daarnaast is alles in de wasstraat individueel aan te passen en te regelen. Wij zijn heel erg tevreden over de machines in Echt en daarom zijn we met dezelfde partij in zee gegaan.” Naast de apparatuur levert Christ ook de chemie. “Wij zijn zeer te spreken over het resultaat en daarnaast is het heel prettig om met één leverancier zaken te doen.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.