Pianiste Iris Hond treedt op voor trouwe carwashklanten Autoradam

Autoradam zette 30 juni trouwe klanten in het zonnetje met een live optreden van Iris Hond op het stofzuigplein in Almere. Op de onlangs vernieuwde locatie werden 200 vaste klanten in het zonnetje gezet die zich hadden aangemeld via een speciaal formulier op Facebook. ‘De glazen kas constructie over de carwash zorgde op de regenachtige avond voor een speciaal gevoel’, zegt Jamilla Parris van Autoradam.

De avond werd door eigenaar Rob van den Boogaard georganiseer uit waardering voor de klanten die voor Autoradam kiezen en gaat zeker een vervolg krijgen. ‘Klanten die bij ons wassen, tanken, leasen of huren konden op Facebook aangeven waarom zij bij de avond wilden zijn. Uiteindelijk hebben we 200 mensen uitgenodigd bij het optreden. Dat kiezen was lastig, maar we hadden een maximaal aan het aantal plekken op ons stofzuigplein’, zegt ze.

Regen

Busjes werden ingezet om de gasten droog van de parkeerplaats naar het stofzuigplein te vervoeren. Daar werden ze opgevangen door een lakei, deze deelde speciaal voor de gelegenheid groene prosecco op een groene loper uit. ‘Heel de week was het weer goed, tot ons evenement op het punt van beginnen stond, toen spoelde het. ‘De regen drukte hier en daar wat op de piano en het publiek, maar dat maakte het eigenlijk vooral nog meer bijzonder. In de intieme setting veegde Iris Hond zo nu en daar wat druppels van de piano. Na afloop kregen we onwijs veel leuke reacties, waardoor dit zeker naar meer smaakte’, besluit ze.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.