Bob Autowas vliegt al het personeel naar Alicante

Wat doe je om het personeel van zo’n twintig vestigingen in een keer te bedanken na de coronacrisis? Bij Bob Autowas wilden ze groot uitpakken en dat werd 28 juni dan ook gedaan. Alle 300 medewerkers inclusief die van de nieuwe Bob Autowas vestiging in Winschoten werden die datum met een gecharterd vliegtuig naar Alicante gevlogen.

‘We wilden echt iets speciaals doen en omdat onze mensen tijdens corona ook gewoon keihard hebben doorgewerkt en we ze daar nog niet echt met de gebruikelijke uitjes mee hebben kunnen bedankten, wilden we het groot aanpakken’, zegt Jan Scharrenberg van Bob Autowas. Speciaal voor het uitje waren alle Bob Autowas vestigingen op 28 juni gesloten. De medewerkers werden vroeg op Schiphol verwacht, maar waarvoor was de grote verrassing. 

Alicante

Bob Autowas huurde voor de gelegenheid speciaal een vliegtuig af om het personeel naar Alicante te vliegen voor een speciale dag aan het strand. ‘Een dag vol beachgames. Leuke spellen op het strand waarbij uiteraard wat gewonnen kon worden. We hadden een stickerboek laten maken. Door aan spelletjes en quizes mee te doen kon je stickers krijgen van het personeel. De eerste met een vol boekje kreeg een stageplaats op onze vestiging in Curaçao. Sommigen wilde heel graag winnen. Niet gek want voor een aantal was dit uitje de eerste keer vliegen. Hoe mooi is het als je dan naar Curaçao kan’, zegt Jan.

Volgens hem stond de dag vooral in het teken van het leren kennen van collega’s. ‘We hebben inmiddels aardig wat vestiging dus het is niet zo vanzelfsprekend dat collega’s elkaar kennen. Deze dag kon iedereen echt met elkaar in contact komen. Ook leuk natuurlijk voor Mark de Graaf. Hij sprak met mensen die hij normaal niet spreekt en kwam ook echt tot nieuwe inzichten. Het was mooi om te zien hoe dankbaar iedereen was voor de dag.’ Om 23:00 bracht het vliegtuig het voltallige personeel weer terug naar Nederland. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.