De Wasbeer opent nieuwe vestiging in Friese Burgum

Autowascentrum De Wasbeer opent een nieuwe vestiging in het Friese Burgum. Naast vestigingen elders in Friesland is dit de vijfde locatie in het Noorden van Nederland. Naast de dubbele roll-over heeft de locatie zes luxe wasboxen. De onbemande locatie draait hele dag door en is zo ingericht dat de wascapaciteit optimaal benut kan worden.

De Wasbeer koos op de nieuwbouw locatie voor een dubbelportaals Varius machine van Christ waardoor in principe twee auto’s tegelijk gewassen kunnen worden. Het was- en droogproces zijn bij de opstelling los van elkaar in de hal geplaatst. De machine is groen uitgevoerd en het inrijden wordt vergemakkelijkt door gekleurde led-strips op de vloer.

Wanden

Het afrekenproces is geautomatiseerd middels een betaalzuil. Klanten kiezen makkelijk het programma en kunnen zelfs een waspas aanschaffen voor het inrijden. De wanden van de nieuwbouw van Carwash Burgum is voorzien van panelen van Excellent Panel. Volgens de leverancier leveren de panelen een bijdrage aan het efficiënte wasproces doordat de panelen onderhouderhoudsarm zijn. De gekozen witte panelen zorgen volgens het bedrijf voor en frisse en professionele uitstraling.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.