XL Indoor Carwash Heerenveen wast gratis voor Giro 555

Ondernemer Nanning van der Wal van XL Indoor Carwash Heerenveen heeft woensdag meegedaan met de landelijke actie van Giro 555. De ondernemer doneerde de totale opbrengst van een goede dag wassen aan het goede doel. “We hebben bijna 350 auto’s gewassen. Het animo was groot, we hebben ook best wat nieuwe gezichten gezien. Mensen vonden de actie zo leuk dat ze ons speciaal voor het eerst opzochten.”

De ondernemer koppelde de Giro 555 aan het heropenen van zijn stofzuigplein. “Dat is bijna vier weken dicht geweest. We dachten dat het een mooi moment zou zijn om dat aan deze actie te koppelen. Het was ook wel echt nodig om alles opnieuw te bestraten. De betegeling was verzakt en plassen water bleven op het plein staan. Het was ook meteen een voorbereiding voor de werkzaamheden die we in juli gaan laten plaatsvinden.”

Reacties

Volgens Nanning kwamen veel mensen hun auto speciaal wassen door de actie. “We hebben de actie een dag van tevoren via onze sociale media gedeeld. Ik heb ’s ochtends ook nog een bordje gemaakt en voor de carwash gezet en mensen vonden het oprecht een mooi doel. Hoe makkelijk is het ook, je hebt een schone auto en wij doneren de wasbeurt, voor mensen is het een win-win.” Uiteindelijk kwamen er 350 mensen hun auto wassen op de doordeweekse dag. “Ik heb ’s avonds bijna 3600 euro overgemaakt naar Giro 555. Al met al een zeer geslaagde actie dus.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.