RightWash in Hoorn geeft winnende kraskaart WinterWasWeken

Hester Huisman uit Wognum heeft met haar autowasbeurt bij Right Autowas in Hoorn een nieuwe auto gewonnen. In januari bracht ze een bezoek aan de wasstraat waarop ze een kraskaart van de Bovag WinterWasWeken ontving. Door de QR-code op het kaartje te scannen won Hester de hoofdprijs; een cheque van 10.000 euro voor een auto bij een Bovag-Autobedrijf. Vorige week nam ze de prijs in ontvangst. 

Bij meer dan 100 BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Ruim 51.000 kaarten werden tijdens de actieperiode van de BOVAG WinterWasWeken verzilverd op de actiewebsite. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs en heel veel andere prijzen. In totaal werden 110 prijzen uitgereikt, van weekendjes weg en smarttv’s tot wellness-arrangementen. Ook maakten deelnemers iedere week kans op een weekprijs in de vorm van een bungalowweekend voor vier personen inclusief één dag entree bij Walibi. Sowieso ontving elke deelnemer bij het verzilveren van hun kanskaart digitaal een aantal kortingsvouchers voor leuke dagjes uit en gadgets. 

Overdonderd

Van die 51.000 deelnemers kon er maar één de hoofdprijs in de wacht slepen. Hester Huisman uit Wognum was de gelukkige. Overdonderd was ze na het telefoontje met een medewerker van BOVAG die haar het goede nieuws vertelde. Ze kon maar amper geloven dat zij voor 10.000 euro een auto mag gaan uitzoeken bij een BOVAG-autobedrijf. Blij nam ze de cheque in ontvangst.  

Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de BOVAG WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars die bijdragen aan de verkeersveiligheid. Bovendien verbetert een schone auto je zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden. De BOVAG WinterWasWeken werden dit jaar voor de zesde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein, Amsterdam en Haarlem.  

Leave Your Comment

Your email address will not be published.