Autoradam in actie voor Turkije en Syrië

De wasstraten van Autoradam gaan de rest van deze maand geld inzamelen voor Giro 555 om bij te dragen na de heftige aardbeving in Turkije en Syrië. Eigenaar Rob van den Boogaard hoefde er na het zien van de beelden geen seconde over nadenken, riep zijn team bijeen en besloot een actie op te zetten. ‘We gaan in alle filialen 1 euro per wasbeurt doneren aan Giro 555. We hopen zo veel mogelijk op te kunnen halen om de mensen daar te helpen’, zegt hij. De tussenstand is dagelijks op de sociale media kanalen van de wasstraat te zien.

In eerste instantie kreeg de ondernemer niet zoveel van de ramp mee. Hij was zelf op expeditie in Antarctica en zag bij terugkomst pas de heftige beelden op het nieuws. ‘Je zag echt de machteloosheid bij mensen daar. De beelden maakten echt veel indruk op mij, daarom besloot ik ook om mijn team bij elkaar te roepen om te kijken hoe wij een steentje kunnen bijdragen. Daar is deze actie uiteindelijk uitgekomen.’

Klanten en medewerkers

Volgens de eigenaar komt het extra hard aan omdat veel klanten, maar ook medewerkers van Autoradam vrienden of familie in het getroffen gebied hebben. ‘Daarom hoefde ik er ook geen moment over na te denken. Hopelijk kunnen we de mensen met onze actie echt helpen en zijn onze klanten net zo enthousiast. Het lijkt me ook mooi als meer wasstraten zich voor hetzelfde doel zouden inzetten. Goed voorbeeld doet hopelijk volgen’, besluit hij. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.