WinterWasWeken populair bij wasstraten

De WinterWasWeken van Bovag staan weer voor de deur en met nog een paar dagen om aan te melden hebben al meer dan honderd wasstraten zich aangemeld. Daarmee zijn er nu al evenveel deelnemende wasstraten als vorig jaar. De hele maand januari staat in het teken van de jaarlijkse actie waarbij klanten van deelnemende bedrijven kans maken op een cheque voor een tweedehands auto ter waarde van €10.000,- bij een Bovag garage. 

‘Net als vorig jaar hebben we ruim 100 prijzen van weekendjes weg en televisies tot auto gerelateerde prijzen’, zegt Erik Stern, Branchemanager poets- en wasbedrijven bij Bovag. ‘Deelnemende wasstraten krijgen weer een grote hoeveelheid kraskaarten die ze aan alle wassers kunnen meegeven. Om in de gaten te houden wat de response is en hoeveel mensen de kraskaart ook daadwerkelijk gebruiken krijgen ondernemers een eigen online omgeving. De ingevulde mailadressen kunnen gebruikt worden voor vervolg acties.’

Extra vuil

In de winter zijn veel auto’s vaak extra vies stelt Erik. ‘We willen bewustzijn creëren voor dat gegeven. Juist nu veel nieuwe auto’s steeds meer sensoren hebben, is het belangrijk dat de auto en deze rijhulpmiddelen schoon zijn zodat het geen storingen kan opleveren. Het is daarom in het belang van de veiligheid dat je een auto zeker in de winter beter een keer extra kan wassen. Een aantal jaar geleden is het effect van vuil op rijveiligheidssystemen getest en daaruit bleek ook dat als je de auto niet goed onderhoud de elektronica minder werkt. Onze boodschap is daarom ook; was wat vaker je auto in de winter.’ Tijdens de WinterWasWeken in januari zullen verschillende commercials mensen op de actie wijzen. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.