Anac Den Bosch klaar voor toekomst met interieurcarrousel

Anac filiaal Den Bosch is afgelopen weekend feestelijk heropend. Eigenaar Lex Peters verrichtte de openingshandeling en knipte symbolisch met een grote gouden schaar een lintje door bij de vestiging aan de Ploegweg. Daarop konden de eerste genodigden gebruik maken van de flink opgeknapte wasstraat en de gloednieuwe interieurcarrousel. De verbouwingen namen uiteindelijk ruim een jaar in beslag alles werd aangepakt en de locatie werd tevens uitgebreid met een selfservice tankstation. 

Het is de tweede interieurcarrousel op de wereld, de eerste staat bij het Anac filiaal in Arnhem. Logisch aangezien het concept bedacht is door eigenaar Lex. Een tijdje terug zei hij over het concept: ‘Als je over vormen nadenkt, kun je op hele mooie ideeën komen. Ik zag een aantal jaar geleden in een geitenmelkerij hoe duizenden geiten gemolken werden in een carrousel, dat zette mij aan het denken. Ik wilde iets met interieurreiniging, maar had niet de ruimte in Arnhem.’ Zo werd het idee voor de interieurcarrousel geboren. 

Om extra beleving voor klanten te creëren en op een effectieve manier auto’s van binnen te reinigen werd op de locatie in Den Bosch uiteindelijk ook een interieurcarrousel geopend. ‘In het midden met je auto meedraaien terwijl het interieur schoongemaakt wordt geeft meer beleving dan wanneer de auto op een interieurbaan staat. Ook ziet het er heel gaaf uit. Klanten kunnen hun auto schoon gemaakt zien worden onder het genot van een bak koffie. In ongeveer 12 minuten draait de schijf rond en is de auto klaar’, zegt marketingmanager Tim van Ruitenbeek van Anac. 

Feestelijke heropening

Tijdens de opening op 26 november kostte het polish-programma 10 in plaats van 17 euro en kon de combideal met interieurreiniging al voor 15 euro worden geprobeerd. Veel klanten maakten gebruik van de actie. Want ook bij het nieuwe selfserice tankstation werd met korting gestoord. ’Klanten kregen 25 cent per liter korting. Speciaal voor de heropening hadden we de wasstraat helemaal versierd. Voor iedere klant was er een presentje en wat lekkers bij de interieurcarrousel. Daar zorgde een dj voor een fijne sfeer’, zegt Tim.

Klanten die de heropende Anac willen ontdekken kunnen tot en met zondag 4 december voor slechts 10 euro wassen. Het pakket met binnenreiniging blijft tot dan 18 euro. De hele week krijgen klanten daarnaast nog leuke presentjes en kan iedereen die komt wassen meedoen aan een speciale winactie. Klanten kunnen daarbij onder meer een van de vier Anac unlimited halfjaarabonnementen winnen voor de combideal.  

Leave Your Comment

Your email address will not be published.