Winnaar WinterWasWeken neemt prijs in ontvangst

De winnaar van Bovag’s WinterWasWeken kreeg deze editie zijn kraslot bij een wasbeurt bij One2Wash in Zaandam. Marco van Toledo is de gelukkige. Hij ontving in januari tijdens het wassen het winnende lot en kreeg gisteren uit handen van Bovag Wassen voorzitter Erik Stern een cheque van 10.000 euro. Deze kan hij besteden bij een Bovag-bedrijf naar keuze. 

Bij deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Ruim 62.000 van dit soort kaarten werden tijdens de actieperiode van de BOVAG WinterWasWeken verzilverd op de actiewebsite. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs ten waarde van 10.000 euro, weekendjes weg en heel veel andere prijzen. Elke deelnemer ontving bij het verzilveren van de kanskaart digitaal een aantal kortingsvouchers voor leuke dagjes uit en gadgets.

Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars ten bate van de verkeersveiligheid. Bovendien verbetert een schone auto de zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.