All-In Carwash komt met eigen carnavalssjaal 

Carnaval barst deze week weer los en dat is voor All-in Carwash in Echt en Nederweert het teken om eens flink uit te pakken. ‘Onze collega-wasstraten organiseerden iets rondom Halloween en Kerst, maar wij wilden flink uitpakken met carnaval daarom besloten we om eens te kijken wat we daarmee konden’, zegt eigenaar Justin Verkoelen. Ze lieten 1000 sjaals maken voor klanten van de wasstraten.

‘Het gaat vrij hard. Onze klanten willen graag een sjaal voor carnaval dus we hebben al ruim de helft uitgedeeld en dat terwijl we afgelopen vrijdag pas met de actie zijn begonnen. Onze vaste klanten krijgen 3 euro korting op het beste programma en krijgen er een sjaal bij. Overige klanten krijgen de sjaal als ze er om vragen en dat gebeurd veel. We hebben er per vestiging nog maar 200 over’, zegt hij. 

Reacties

De sjaals zijn erg in trek en de reacties zijn lovend. Voor marketingbedrijf 8TH Gear was het best een opgave om de wasstraten te helpen met deze actie. ‘Ik ben zelf helemaal niet thuis in carnaval dus heb eerst uitgezocht hoe dat zit met zo’n sjaal. Ik kwam erachter dat in veel dorpen en steden een sjaal in de kleuren van de stad wordt gedragen tijdens het feest. Zo hebben we een ontwerp met het logo van de wasstraat gemaakt. De actie loopt heel goed, we kunnen precies zien hoeveel vaste klanten al gebruik hebben gemaakt van de aanbieding en dat zijn er nogal wat. De bijbehorende ludieke video die we met prins carnaval hebben gemaakt krijgt ook echt veel leuke reacties’, zegt Justin Huijmans van 8TH Gear. 

Wasboxen

De sjaalactie loopt tot en met dinsdag, het einde van de carnaval. Daarna gaan eigenaren Justin en Jasper, die het bedrijf afgelopen juli van hun vader en oom overnamen, weer aan de slag met de dagelijkse bezigheden. ‘We zijn wel aan het kijken naar wasboxen. We willen dit voor het eerst op onze locatie gaan doen, maar zijn nog in de oriënterende fase. Aankomend jaar moeten ze ergens op onze locaties beschikbaar zijn’, zegt de ondernemer. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.