Voetballers VVV-Venlo wassen auto’s bij Coppus Carwash

Spelers van voetbalclub VVV-Venlo verrasten een tijdje geleden wassers bij Coppus Carwash. Niet het vaste personeel verzorgde de voorwas, maar de voetballers. ‘Zij wilden wel eens weten hoe het was. Ik denk echter dat ze het wassen beter aan ons kunnen overlaten. Voetballen doen ze een stuk beter’, zegt eigenaar Stijn Coppus lachend. Naast het wassen van auto’s werden verschillende challenges gehouden tussen de spelers op het stofzuigplein.

De spelers van de voetbalclub waren er op uitnodiging van eigenaar Stijn Coppus. ‘Wij sponsoren de club een tijdje en hadden afgesproken dat het ook wel leuk zou zijn als we daar een keer op een originele manier ruchtbaarheid aan kunnen geven. Zo geschiedde pas geleden met de challenges. Het was echt een leuk bezoek waarbij een aantal spelers op een originele manier kennis heeft gemaakt met onze wasstraat en het wassen van auto’s.’ 

Promotie

In aanloop naar de thuiswedstrijd van VVV-Venlo tegen Den Bosch worden beelden van de leuke middag naar buiten gebracht door beide partijen. Tijdens de wedstrijd krijgen bezoekers een voucher om kennis te maken met Coppus Carwash. “Fans van de club krijgen vooraf te zien hoe de spelers het er in onze wasstraat vanaf brengen. We hebben bijvoorbeeld de stofzuigchallenge gedaan. Daarbij hebben we een confettikanon in twee auto’s laten afgaan en teams van 2 spelers moesten de auto vervolgens zo snel mogelijk stofzuigen. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.