Kandidaten Miss Beauty of Flevoland halen geld op voor goede doel bij WeWash

De wonderschone deelneemsters aan de Miss Beauty of Flevoland verkiezing hebben op 5 maart tijdens een speciaal evenement bijna 2000 euro voor de Linda Foundation opgehaald bij WeWash in Almere. Van iedere wasbeurt die op zondag werd gedaan, ging drie euro naar het goede doel. De huidige Miss Beauty zei daarover: ‘Onze finalisten hebben de wasstraat van WeWash overgenomen voor de Linda Foundation. Hoe mooi is het dat we zoveel geld voor het goede doel hebben kunnen ophalen?’

De deelneemsters wilde iets organiseren voor het goede doel omdat het volgens hen bij de missverkiezing niet alleen om persoonlijke groei en de glamour van de rode loper gaat, maar ook om wat terug te doen voor de samenleving. Liefdadigheid en betrokkenheid bij mensen vormen een deel van de kern van wat zij doen. De finalisten van Miss Beauty of the Netherlands zetten zich al 4 jaar in voor de LINDA.Foundation, om zo gezinnen met kinderen in Nederland te helpen die het financieel zwaar hebben. 

Positieve reacties

De 25 aanwezige missen maakten er volgens ondernemer Fred Komen een waar feest van. ‘Mensen reageerden heel leuk op de actie. We hebben veel nieuwe bezoekers mogen verwelkomen die speciaal voor het goede doel kwamen wassen. Eigenlijk hebben we ook alleen maar positieve reacties gekregen. Mensen kwamen met hun kinderen want een aantal van de dames deelden suikerspinnen uit. Voor de ouders hadden we gratis koffie. Samen met 8Th Gear hebben we er echt iets moois van kunnen maken’, zegt hij. 

Op het stofzuigplein zorgde meerdere dj’s voor een feestje en in een beauty corner konden vrouwen hun nagels laten doen. ‘De missen deden mee aan een wedstrijdje waarbij we hebben gekeken wie het snelst een auto vol confetti kon stofzuigen. Iedereen had het naar z’n zin met een mooi resultaat uiteindelijk. We hebben bijna 2000 euro kunnen doneren aan het goede doel’, zegt Fred. Deelneemster Melody had het enorm naar haar zin. ‘Het was een prachtige dag in de wasstraat en we hebben uiteindelijk echt veel geld kunnen ophalen voor het goede doel’, zegt ze. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.