Van Staveren opent carwash op Urk 

Van Staveren heeft een nieuwe carwash geopend op Urk. De onbemande carwash is 24/6 open en volledig cashless. Volgens marketingmanager Pim Meijer wordt speciaal rekening gehouden met de zondagsrust. ‘We hebben op deze nieuwe locatie vier Savona wasboxen en twee Washtec roll-overs. Verder zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig om de auto een volledige schoonmaakbeurt te geven.’  Naast stofzuigers (met speciale dashboard blower) en luchteiland komen binnenkort vendingmachines met o.a. ruitenwisservloeistof. 

Van Staveren Carwash is de nieuwe naam voor de wasgelegenheden van het bedrijf. De naam vervangt het merk Blue Carwash. Van Staveren gaat deze maand al haar carwash locaties omkleuren naar Van Staveren Carwash. Het bedrijf kiest voor deze branded house strategie voor de herkenbaarheid en omdat de identiteit van het bedrijf en het merk dezelfde zijn. 

Duurzaam wassen
‘Van Staveren Carwash Urk is een moderne waslocatie voor personenauto’s, caravans, busjes tot 2,9 m, campers, scooters en de mountainbikes. De nieuwe wasstraten wassen en drogen in een hoog tempo, en voorzien indien gewenst, de auto van een wax en polish. We gebruiken hier de zon voor de energievoorziening. Door de waterbesparende machines en het hergebruik van regenwater besparen we op water’, zegt Pim. De LED-verlichting met bewegingssensoren is volgens hem een extra energiebesparende oplossing. 

Grote wasbox
Speciaal voor grote voertuigen is er een ruimere wasbox. Deze box is extra breed en voorzien van een vaste trap. De wasstraat biedt nog twee verrassende features. Zo kun je er voor kiezen om in de auto te blijven tijdens het wassen en is het “EV-programma” een speciaal wasprogramma voor elektrische voertuigen.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.