Torqx groeit verder met overname Wasdas

Na de overname van Autowas H2O, Bubbles Carwash en XXL Den Haag door Torqx Capital Partners (“Torqx”), breidt de carwash groep verder uit in het noorden en oosten van Nederland met de overname van Wasdas. Wasdas bestaat uit een groep van vier wasstraten gelegen in Drachten, Veendam, Emmen en Hardenberg. De oprichters van Wasdas, Daniël, Barry en Jamila, bundelen de krachten met Torqx om samen de groep regionaal verder uit te bouwen.

Hein Castelijns, Algemeen Directeur van Torqx, kijkt er naar uit om samen met het Wasdas team de locaties verder te ontwikkelen: “We zijn zeer verheugd met deze samenwerking. Daniël, Barry en Jamila hebben een bedrijf opgebouwd met vier vestigingen die zich ieder laten kenmerken door een hoogwaardige kwaliteit, uitstraling, en klantbeleving. Hiermee vormen de vier locaties een bijzonder mooie toevoeging aan de rest van onze groep.”

Met de overname van de Wasdas groep bouwt Torqx verder aan de ambitie om een van de grootste ketens in de Benelux te worden. David van Hasselt, Investment Director bij Torqx is enthousiast over de ontwikkelingen: “De overname van Wasdas is een belangrijke stap in ons streven om premium autowas bedrijven bij elkaar te brengen. Niet alleen versterken we de groep met vier prachtige locaties; we verkrijgen zo ook een tweede groeikern in het noorden en oosten van het land waar vandaan we de carwash groep verder kunnen uitbreiden. Ik ben er trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen van de Daniël, Barry en Jamila voor deze overname en kijk uit naar onze verdere samenwerking.”

Wasdas

De Wasdas groep is een regionale kracht in het noorden en oosten van Nederland dankzij het netwerk van vier wasstraten. In 2020 is de Wasdas groep uitgebreid met een gloednieuwe wasstraat in Hardenberg en over de afgelopen jaren zijn de locaties in Drachten, Emmen en Veendam volledig gerenoveerd. De combinatie van de goed onderhouden wasstraten, het gepassioneerde ondernemerschap van de oprichters, en de energieke en klantgerichte werkwijze van de werknemers zorgt ervoor dat klanten worden voorzien van een goede was ervaring.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.