Carwash Schijndel officieel geopend

Na het doorknippen van een roodlint voor de ingang van de wasstraat hebben eigenaars Kim Rijkers en Roel Hendriks Carwash Schijndel samen met de kinderen officieel geopend. De eerste auto’s van familie en vrienden konden zaterdag gelijk gelijk door de wasstraat, want een opening bijwonen zonder schone auto kan natuurlijk niet. ‘Dit is waar je bijna drie jaar naartoe leeft. Het geweldig om het eindresultaat te zien en het overtreft onze verwachtingen’, zegt Kim. 

Na een korte periode van proefdraaien zijn de eerste klantreacties ook een feit. ‘Mensen die hier zijn komen wassen zijn eigenlijk allemaal heel tevreden. Het wasresultaat is goed, de machine doet echt goed zijn werk. Het personeel is ingewerkt en heeft er zin in dus het komt eigenlijk allemaal mooi bij elkaar zo. Het was mooi om afgelopen weekend de wasstraat officieel met familie, vrienden en leveranciers te kunnen openen en nu echt aan de slag te gaan en het grote publiek kennis te laten maken met onze wasstraat.’

Openingsactie

Speciaal om iedereen kennis te laten maken met de wasstraat werd in samenwerking met 8th gear een selecte groep uitgenodigd om de auto voor de opening te wassen. ‘In twee dagen kwamen daar 500 reacties op.  We gaan nu aankomende tijd met een mooie actie wassen. Ons beste programma kost tijdelijk slechts 10 euro waardoor iedereen die de wasstraat bezoekt gelijk het beste resultaat kan ondervinden’, zegt Kim.

De onderneemster wilde eigenlijk al in december open met haar wasstraat, maar dat plan bleek te ambitieus. ‘We hebben tijdens de bouw wel wat tegenslagen gehad. We hadden wat leveringsproblemen voor bouwmaterialen. Er moest een grote pilaar opnieuw geplaatst worden en we hadden wat problemen met de brandwerendheid. Onze eerste openingsdatum was dus wat te optimistisch.’ Eind goed al goed want vanaf nu kan iedereen kennis maken met de nieuwste wasstraat in het Oosten van Brabant. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.