Overgenomen Carwash De Kaardebol verandert concept

Henry Zumbrink (37) en Joost Cornelisse (23) hebben Carwash De Kaardebol in Bennekom van de vorige eigenaars overgenomen. “De naam en machine blijven, de rest gaan we flink aanpakken”, zegt Joost. Beiden hebben al ervaring met wassen. “Henry is eigenaar van Volvo Reede en daar staan twee roll-overs van WashTec.”

De carwash vanwege personeelsproblemen aankomende tijd alleen vrijdag, zaterdag en zondag open. “We zijn hard opzoek naar personeel zodat we ook de rest van de week open kunnen. Het is de bedoeling om er uiteindelijk een onbemande locatie van te maken. We zijn momenteel aan het kijken hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Het ziet er in ieder geval naar uit dat we de wasboxen gaan uitrusten met payters, de korte wasstraat willen we ook onbemand gaan maken.” 

Overname

Volgens Joost kwam de overname vrij onverwachts op hun pad. “Henry is baas van Volvo Reede en sprak met een klant uit dat gebied. Die vertelde hem dat Carwash De Kaardebol te koop zou komen. Op dat moment stond het dus nog niet te koop. Toen zijn we in gesprek geraakt met de eigenaresse, een weduwe met minder passie voor het wassen van auto’s dan haar overleden man. Ze zag ook dat het hart uit de zaak van haar man was, daarom gaan wij er met een frisse wind in.”

De naam blijft, de machines ook, maar verder wordt alles opgeknapt. “Ze hebben de machines goed onderhouden en hebben nooit bezuinigd op materialen. Ze hebben gekozen voor een kleine wasstraat van Istobal.  Naast de wasstraat zijn er twee normale wasboxen en één voor hogere voertuigen en twee stofzuigplaatsen. Momenteel zijn we bezig om alles goed schoon te maken en te schilderen om er weer een frisse waslocatie van te maken. Wanneer alles contactloos uit gevoerd is, gaat de wasstraat weer zeven dagen per week open.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.