Oranje auto’s komen massaal naar Bob Autowas voor gratis wasbeurt

De speciale actie van Bob Autowas om de verjaardag van prinses Amalia te vieren gisteren is volgens Jan Scharrenberg een groot succes geworden. “Tientallen oranje auto’s kwamen naar een van onze vestigingen voor een gratis wasbeurt en ook van de kortingsactie voor niet oranje auto’s werd gretig gebruik gemaakt”, zegt hij. 

De actie van Bob Autowas kon op veel leuke reacties van wassers rekenen. “Mensen vonden het heel leuk. Op Instagram kwamen aardig wat foto’s voorbij van mensen die hun oranje auto bij een van onze filialen lieten wassen. We hadden de wasstraten en led-schermen speciaal voor de actie versierd en al het personeel droeg een oranje mondkapje.”

Jaar gratis wassen

Amalia is haar verjaardagscadeau niet komen ophalen, uiteraard ligt het jaar lang onbeperkt wassen volgens Jan nog altijd voor haar klaar. “Helaas. We hebben wel besloten om eenzelfde prijs toe te voegen aan onze adventskalender waarin welke dag mooi prijzen verloten. Iemand maakt aankomende weken dus kans om een jaar lang onbeperkt autowassen te winnen.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.