Bob Autowas viert verjaardag prinses Amalia in stijl

Op de dag dat Prinses Amalia volgens de Nederlandse wet volwassen wordt, houdt Bob Autowas op alle filialen een koninklijke actie. “We wassen 7 december gratis alle oranje auto’s”, zegt Jan Scharrenberg van Bob Autowas. 

Klanten die geen oranje auto hebben, krijgen achttien procent korting op alle wasprogramma’s. “Uiteraard hebben we een cadeau voor de prinses. We verwachten niet dat ze het komt halen, maar mocht ze wel komen dan hebben een koninklijk abonnement voor haar klaarliggen op onze vestiging in Schiedam. Ze mag een jaar lang onbeperkt en op alle filialen gratis haar auto laten wassen, poetsen en van binnen laten reinigen. Ze wordt achttien dus waarschijnlijk heeft haar rijbewijs wel”, zegt hij. 

Oranje

Op alle Bob Autowas vestigingen draagt het personeel een oranje mondkapje en ook de locaties zelf kleuren volgens Jan oranje. “We hoorden op het nieuws dat de Oranje Bond wil dat heel Nederland de verjaardag van Amalia viert. Wij konden daarom niet achterblijven en willen met deze actie even bij het heugelijke moment stilstaan. We zijn heel benieuwd hoeveel oranje auto’s we vandaag mogen verwelkomen, wij hebben er alvast zin in.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.