Nationale Autowasdag steunt 3 juli opnieuw Muziekids

De BOVAG Nationale Autowasdag vindt dit jaar plaats op 3 juli. Vorig jaar kon het evenement vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De deelnemende leden dragen tijdens de Nationale Autowasdag een deel van hun omzet af aan het goede doel Stichting Muziekids.

Traditiegetrouw vraagt BOVAG met de Nationale Autowasdag vlak voor aanvang van de zomervakantie landelijke aandacht voor schone auto’s. Ter verhoging van de feestvreugde kunnen de deelnemende BOVAG-leden kleurplaten uitdelen aan kinderen, die daarmee kans maken op een dagje weg met het hele gezin. BOVAG promoot de Nationale Autowasdag centraal via diverse reclamekanalen en PR, stelt promotiematerialen beschikbaar voor lokale reclame en verzorgt de kleurplatenactie. De deelnemende ondernemers wordt gevraagd op deze dag een euro per wasbeurt of 10 procent per poetsbeurt af te dragen.

Zieke kinderen

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Twee jaar geleden stond Muziekids ook centraal tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag. Toen droegen ruim 60 deelnemende autowas- en poetsbedrijven gezamenlijk 21.912 euro af aan het goede doel. BOVAG-leden die lid zijn van de afdeling Autowas- en Poetsbedrijven kunnen zich kosteloos aanmelden voor de BOVAG Nationale Autowasdag.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.