Coronaproof Koningsdag bij Carwash Druten

Ruim 200 mensen genoten tijdens Koningsdag bij Carwash Druten van een speciaal coronaproof evenement. Eigenaar Marien Verhaaf speelt wel vaker in op feestdagen, deze keer had hij enkele dj’s en een nieuwe foodtruck. “In eerste instantie hadden zij mij benaderd om wat te organiseren”, aldus Marien Verhaaf.

Waar de carwashondernemer de meeste evenementen in zijn carwash ruim van te voren plant en aankondigt, was dat deze keer niet het geval. “Het cateringbedrijf dat de nieuwe foodtruck heeft, vroeg me een week van te voren of we samen iets konden doen. Het was allemaal wat ad hoc en dat was terug te zien in de kaartverkoop voorafgaand aan het evenement”, zegt hij.

Discowasstraat

Doordat de online verkoop in eerste instantie een beetje tegenviel, besloot Marien om ook aan de deur tickets te verkopen. “Doordat we dat hebben gedaan zijn er toch zo’n 600 mensen verspreid over ongeveer 200 auto’s geweest. Bezoekers maakten eerst een ritje door de wasstraat die we vol hadden gehangen met lichten om er een echte discowasstraat van te maken.”

Via grote speakers bij de wasstraat en op het stofzuigerplein kon men genieten van opzwepende beats van vier verschillende dj’s. “Door de dag heen hadden we verschillende dj’s die buiten vanaf een trailer optraden. Buiten kregen onze bezoekers ook een hapje en een drankje verzorgd door de foodtruck.” 

Na afloop kreeg Marien veel leuke reacties van bezoekers. “Iedereen was eigenlijk wel enthousiast. Sommige mensen waren vanwege Koningsdag nu al in het oranje. Daar wil ik volgend jaar nog wat meer mee doen. Mensen die verkleed komen bijvoorbeeld korting geven lijkt me wel wat, maar uiteraard moet ik daar nog eens goed over nadenken”, zegt hij. Dat er volgend jaar weer wat met Koningsdag wordt georganiseerd is alvast zeker. Daarnaast wordt het eerst volgende evenement ook alweer gepland. “We gaan iets met een Italiaans thema doen”, besluit Marien.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.