Loogman zet vrouwen in het zonnetje op internationale vrouwendag

Nadat Valentijnsdag uitgebreid gevierd werd bij Loogman Rotterdam, werden maandag vrouwen in het zonnetje gezet bij Loogman Almere in het kader van internationale vrouwendag. “Alle vrouwen mochten gratis door de wasstraat, maar dat was natuurlijk niet het enige dat we hadden geregeld”, zegt Kees Yzebaart, directeur van de Loogman Groep.

Het hele circus ging volgens Kees over van Rotterdam naar Almere. “We hebben een mooi bordes daar boven de wasstraat en vanaf 12 uur hadden we daar verschillende vrouwelijke dj’s draaien waaronder de bekende Lady Bee. De lichten en discobol konden we makkelijk overbrengen. Verder hebben we allerlei leuke activiteiten georganiseerd. In de wasstraat zelf konden vrouwen, coronaproof, hun wenkbrauwen laten doen en op afspraak hun nagels op het bordes bij de dj.”

Speciale avond

Om 18:00 en 19:00 kregen twee shifts van 25 auto’s met de grote vrouwelijke ondernemers van de Flevopolder een unieke verwenavond. “Net als tijdens Valentijnsdag in Rotterdam kregen de bezoekers een drankje voor het ingaan van de verlichte wasstraat. Op het stofzuigplein ontvingen alle gasten een box vol sushi. Voor deze gelegenheid hadden we een mini concert geregeld van niemand minder dan Emma Heesters. Het werd echt weer heel erg goed ontvangen en de mooiste reactie van een auto vol dames was; ‘Kees, hier worden wij weer helemaal blij van!’ Een mooier compliment kan je niet krijgen. We gaan nog drie weken “Loogman by Night” in Almere houden en tussendoor hebben we nog een super gaaf spektakel in Aalsmeer”, zegt Kees. Justin Rauwers, regio manager van Aalsmeer voegt toe: “Let maar goed op onze socials.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.