Washin7 breidt flink uit in Eindhoven

De vijfde locatie van Washin7 komt op ongeveer een kwartier rijden van de eerste wasstraat van eigenaar Frank Vekemans. “We zijn 1 november begonnen met het verbouwen van een mooie bestaande hal. Het is de bedoeling om begin mei de eerste auto’s te wassen op de nieuwe locatie”, zegt hij.

Eindhoven Zuidoost heeft volgens Frank voldoende potentie voor een wasstraat van deze omvang. “Er zal best enige kannibalisatie optreden naar de bestaande Washin7 locatie, maar dat herstelt zich weer snel, mede door de opstart van een compleet nieuwe dienst op de Meerenakkerweg, de binnenreiniging.”

Vijfde locatie

Al in mei moeten de eerste schone auto’s het nieuwe Washin7 filiaal in Eindhoven verlaten. Het verbouwen van de bestaande hal waar Frank’s nieuwe filiaal komt verloopt volgens plan. “Het gaat om een pand van 2250 vierkante meter op een terrein van circa 7.000 vierkante meter. De waterputten zijn inmiddels geplaatst en de machine van Holz wordt ook binnenkort opgebouwd. We krijgen een kettingwasstraat van zo’n 50 meter lang”, zegt hij. 

Na de wasstraat komen klanten volgens de eigenaar op een speciaal stofzuigplein met 16 overdekte plaatsen van fabrikant Van Holland. “We hebben ervoor gekozen om de putten van de wasstraat niet in de grond te leggen maar boven de grond. Daardoor hebben we een hoogteverschil. Het is heel gaaf. Je kijkt vanaf het stofzuigplein van boven in de wasstraat die omgeven is door glas. Het is echt een soort vitrinekast.” Buiten krijgt het nieuwe filiaal zes overdekte wasboxen van Interclean en enkele losse stofzuigplaatsen. Klanten kunnen er terecht tijdens de openingstijden van de wasstraat van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zondag 10:00 uur tot 18:00 uur.

Autowasparadijs

De nieuwe wasstraat is niet het enige dat er bij Washin7 gaat veranderen. “Mijn eerste filiaal aan de Meerenakkerweg wordt momenteel verbouwd tot een echt autowaspaleis. We zijn er aan de achterzijde van het pand een hal van 2000 vierkante meter aan het aanbouwen waardoor we straks in totaal beschikken over bijna 5000 vierkante meter.” Het overdekte stofzuigplein wordt uitgebreid en er komen wasboxen bij. Maar het meest in het oog springend wordt een interieurbaan van veertig meter lang. “Naast het wassen bieden we dan een comleet pakket aan, van het poijsten en aanbrengen van glascoatings tot de binnenreiniging. Voor de bouwvak moeten de verbouwingen zijn afgerond”, aldus Frank.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.