Klant CarwashPlus Haarlem wint hoofdprijs WinterWasWeken

De winnaar van de jaarlijkse WinterWasWeken-actie heeft zijn code gekregen bij CarwashPlus in Haarlem. Ozzy Laan liet in januari zijn auto wassen in deze wasstraat en hoorde onlangs dat hij de hoofdprijs had gewonnen. Op 21 februari nam hij de prijs, een cheque van 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze op viabovag.nl, bij CarwashPlus in ontvangst. In totaal vulden 54000 wassers een actiecode in.

Bij meer dan 100 autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Van bijna 54.000 kaarten werd de unieke code op de actiewebsite verzilverd om zodoende kans te maken op de hoofdprijs en heel veel andere mooie prijzen. In totaal werden 117 prijzen uitgereikt, van DVD-spelers en tijdschriftabonnementen tot dakkoffers en van weekendjes weg en koptelefoons tot fietsendragers. Naast de cheque van 10.000 euro waren er ook nog vier andere hoofdprijzen te winnen in de vorm van een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Sowieso ontving elke deelnemer na het invullen van zijn code een cadeau in de vorm van een korting op diverse dagjes uit. 

Strooizout funest

Naast de 117 prijzen die BOVAG beschikbaar stelde, konden de deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven voor hun eigen klanten ook nog een prijzenpakket toevoegen. Ozzy Laan mag de cheque van 10.000 euro gaan gebruiken om een auto uit te zoeken op het platform viaBOVAG.nl, waar tienduizenden auto’s van BOVAG-leden te vinden zijn die stuk voor stuk worden aangeboden met de zekerheid van minimaal zes maanden BOVAG Garantie én twee weken omruilgarantie. BOVAG organiseert elk jaar de WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden. De BOVAG WinterWasWeken werden dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein en Amsterdam. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.