Halloween evenement ‘T Vosje voor herhaling vatbaar

Halloween vosje

Het kwam wat langzamer op gang dan gehoopt, maar het Halloween evenement van ‘T Vosje trok op beide filialen zo’n 400 wassers. ‘Vooraf had ik er misschien een beetje een hard hoofd in. Ik wist van te voren natuurlijk niet hoeveel bezoekers we zouden trekken’, zegt mede-eigenaar Roy Visser (28).

De reacties waren volgens Roy enkel positief. ‘Sommige mensen zagen het echt als een uitje, dat hebben we ook teruggekregen. Er is door alle coronamaatregelen weinig te doen verder en mensen willen wel echt even het huis uit.’ Volgens hem waren er zelfs mensen die meerdere keren aansloten in de rij. Het evenement duurde van 17:00 uur tot 20:00 uur. ‘Op het einde hadden we wat opstoppingen door de mensen die aan de weg werkten rondom de wasstraat.

Marketing

Roy zou een volgende keer alleen de marketing rondom het evenement anders aanpakken. ‘Het probleem was een beetje dat we van andere ondernemers hoorden dat dergelijke evenementen niet door mochten gaan vanwege corona. Daarom waren we wat voorzichtig met het naar buiten treden. Uiteindelijk had ik daar misschien wel een beetje spijt van’, zegt hij.

Lokale televisiezender Omroep Brabant bezocht het evenement wel. ‘Helaas kwamen ze erg vroeg, het weer zat toen niet echt mee en het kwam wat later op gang, eigenlijk pas toen ze weg waren. Gelukkig hebben ze nog wel een mooie video kunnen maken.’ Uiteindelijk zag Roy onder de 400 reacties die de video kreeg vooral mensen die het zonde vonden dat ze niet wisten dat er een Halloween evenement bij ‘T Vosje was. ‘Daarom gaan we het volgende keer beter promoten.’ De volgende evenementen worden al weer gepland. ‘We hopen met Sinterklaas en kerst nog wat leuks te kunnen organiseren.’