Fotoreportage Loogman Rotterdam

Loogman Rotterdam is na een intensieve verbouwing helemaal klaar voor de toekomst. Door een lastige huurder en de coronacrisis duurde de verbouwing maanden langer dan gepland, maar inmiddels zijn de puntjes op de i gezet en weet de klant Loogman Rotterdam weer te vinden. “Ik ben heel blij dat we inmiddels helemaal draaien. Het had namelijk nogal wat voeten in de aarde om tot dit eindresultaat te komen”, zegt Kees Yzebaart, directeur van de Loogman Groep.

Wat de locatie van Loogman in Rotterdam uniek maakt is dat de authentieke elementen van vroeger zijn terug gebracht. “Het pand was vroeger een echte fabriekshal en we hebben geprobeerd dat wat terug te laten komen. Vorig jaar werd er een tweede kettingbaan geplaatst waardoor de capaciteit flink omhoog ging. Recentelijk werd de installatie van de wasboxen vervangen. Niet de boxen zelf maar je kunt nu met je telefoon betalen bijvoorbeeld. Het geheel heeft een flinke upgrade gehad.”

Fotoalbum

Het stofzuigplein van Rotterdam was altijd wel overkapt maar niet overdekt, daar is met de verbouwing ook verandering in gebracht. “We hebben nu dus die grote hal en zijn daarmee van 40 plekken buiten naar 24 binnen stofzuigplaatsen gegaan en 28 buiten. Daarnaast werd er ook een interieurbaan aangelegd van 45 meter. Ook die is inmiddels geopend.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.