Dagrecord Bob Autowas Sloterdijk sneuvelt door Saharazand

Menig wasstraat zal de drukte afgelopen donderdag gemerkt hebben. Door regen voorzien van Saharazand waren veel auto’s zo smerig geworden dat een ritje naar de wasstraat onoverkomelijk was. Bij Bob Autowas Amsterdam Sloterdijk sneuvelde met 1285 gewassen auto’s zelfs het dagrecord. “Ik heb het in 21 jaar in de autowasbranche nog nooit ergens zo druk gezien”, zegt vestigingsleider Monique van Brummelen enthousiast. 

De drukte kwam niet geheel onverwacht, maar dat het zó druk zou worden had niemand verwacht. “Nog voor we openden stond er al een enorme rij. Rond negen uur hadden we al dik 100 auto’s gewassen en toen was de interieurbaan nog niet eens open. Ik vond het ook wel leuk om te zien dat de media ons zo massaal wisten te vinden. We hebben RTL, AT5 en het AD over de vloer gehad, iedereen kwam een kijkje nemen. Veel mensen die normaal hun auto niet komen wassen, kwamen nu wel het heeft ons ook een hoop nieuwe klanten opgeleverd.”

Weekend

Monique verwacht dat de drukte aankomende dagen blijft aanhouden. “Vrijdag en zaterdag zijn normaal onze drukste dagen, door het Saharazand verwacht ik dat ook deze dagen nog heel veel mensen naar onze wasstraten zullen komen. Want niet alleen op ons filiaal was het zo druk. Ook veel andere Bob Autowas filialen zagen files met autowassers voor de ingang. Bij ons in Amsterdam hadden we op een gegeven moment echt een file.” 

Voor Monique zelf naar de vestiging in Amsterdam ging, schrok ze zelf ook van de de hoeveelheid zand op haar auto. “Ik moest wel een paar keer sproeien om überhaupt door mijn voorruit te kunnen kijken dus ergens snap ik de drukte ook wel. Normaal heb je ieder jaar wel een paar keer dat er wat zand of pollen op de auto’s zitten, maar dit was wel heel extreem.” De meeste klanten kwamen dan ook alleen om hun auto te wassen. Op de interieurbaan en op het stofzuigplein viel de drukte volgens haar nog enigszins mee. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.