Carwash XL Veen zet moeders in het zonnetje 

Niet alleen een schone auto, maar een speciale verwenverassing stond vrouwen op 11 mei, de donderdag voor Moederdag bij Carwash XL in Veen te wachten. Omdat dat wasstraat niet op zondag open is, werden vrouwen donderdag middag en avond alvast in het zonnetje gezet tijdens de Verras-ma-spa-dag. De actie kon op veel leuke reacties rekenen. ‘Het is zeker voor herhaling vatbaar’, zegt eigenaar Ad-Jan van Rijswijk. 

Zo’n 100 mensen kwamen speciaal voor de moederdagactie langs. Tussen 16:00 en 21:00 werd de auto met het beste programma voor 15 euro gewassen. Op het stofzuigplein werden goodiebags uitgedeeld. Een dj verzorgde leuke muziek terwijl iedereen kon genieten van een hapje en een drankje. Kinderen kregen popcorn of een suikerspin. ‘Veel mensen hebben een foto laten maken in onze Photo Booth en meegedaan met onze confettiwedstrijd. De winnaar maken we binnenkort bekend. Iedereen vond het heel leuk dat we dit hebben georganiseerd. We hebben eigenlijk alleen maar leuke reacties gekregen’, zegt de eigenaar. 

Vrouwen 

De wasstraat als evenementenlocatie. Steeds meer ondernemers organiseren iets op het stofzuigplein en dat is volgens Justin Huijmans van 8th Gear marketing logisch. ‘Wij hebben deze actie samen met Ad-Jan op deze manier opgezet. Een stofzuigplein is de ideale locatie om net wat meer te organiseren dan het wassen alleen. We weten uit ons klantenonderzoek voor Carwash XL in Veen dat 65 procent van de klanten van de wasstraat man is. Door iets rondom Moederdag te organiseren hopen we gelijk meer vrouwen kennis te laten maken met de wasstraat. Het is namelijk zeker niet alleen een mannenactiviteit’, zegt hij. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.