Carwash Rijen breidt service uit

Carwash Rijen breidt de service uit en introduceert autopoetsen en een breng en haal service. “Afgelopen tijd heeft een gedeelte van ons personeel trainingen gehad om auto’s te kunnen poetsen. Daardoor kunnen we enkele aanvullende opties bieden naast alleen het wassen van de auto”, zegt eigenaresse Chantal van Dorst.

Shell Rijen had al sinds de bouw twee ruimtes gereserveerd voor het detailen, maar die ruimtes werden tot op heden nog niet voor het doel gebruikt. “We hebben dus eerst wat mensen getraind om goed te kunnen poetsen en hebben er voor gezorgd dat alles wat we nodig hebben voor de extra service goed werd ingericht. In een van de ruimtes hebben we zelfs een brug geïnstalleerd.”

Leenauto 

De service mogelijkheden voor auto’s zijn dus uitgebreid met het poetsen, maar ook met ozonbehandelingen en het stoomreinigen. “We hebben extra reclame uitingen geplaatst in onze wasstraat om meer aandacht voor onze nieuwe services te creëren. Op vraag van enkele ondernemers hebben we ook een leenauto aangeschaft.”

Om het voor ondernemers makkelijker te maken om hele wagenparken te wassen is een leenauto volgens Chantal ideaal. “Zo verliest een ondernemer op bijvoorbeeld een zaterdag niet zijn mobiliteit terwijl wij alle auto’s in het wagenpark wassen. Daarnaast is het ook makkelijk voor mensen die hun auto willen laten poetsen, ze zetten de auto ’s ochtends bij ons af en kunnen hem op een afgesproken tijdstip weer omruilen.”  

Leave Your Comment

Your email address will not be published.