Carwash Loman in Heteren wast gratis voor veteranen

Carwash eigenaren Hendrew Loman Dos Santos en Giske Mauritz wassen 26 juni op veteranendag gratis de auto’s van veteranen. “Op vertoon van een veteranenpas krijgt oud-defensiepersoneel gratis ons duurste wasprogramma met nieuwe lavabehandeling”, zegt hij. 

Dos Santos diende zelf vijf jaar bij defensie voor hij samen met zijn vriendin de wasstraat in Heteren opende. “Ik draag mijn oud vakgenoten nog altijd een warm hart toe want heb het zelf ook altijd goed gehad bij defensie. Ik ben nog altijd van mening dat we onze veteranen best wat meer mogen vereren. Ik wil met deze actie stilstaan bij de mannen en vrouwen die uitgezonden zijn geweest en ze op deze dag in het zonnetje zetten.”

Aankleding

De carwash eigenaar houdt de actie voor het derde jaar op rij. “Vorig jaar waren de reacties echt overweldigend. Er kwamen ruim honderd veteranen uit de regio, maar ook van verder, onze kant op om met een blinkende auto weer huiswaarts te keren. Sommigen hadden behalve de veteranenpas een baret op of een legershirt aan, heel leuk om te zien. Het animo was groot en vroeg om herhaling. Dit jaar pakken we zelfs nog wat groter uit dan vorig jaar”, legt hij uit.

Enkele leveranciers van de carwash vinden het initiatief van Loman Dos Santos zo mooi dat ze besluiten om producten beschikbaar te stellen zodat de carwash alle veteranen nog een leuke attentie kunnen meegeven. “We hebben een speciaal auto gerelateerd pakketje samen kunnen stellen dat we dit jaar uitdelen. Sireon, Eenzet handelsonderneming, en Nerta hebben hier allen wat voor beschikbaar gesteld. Uiteraard gaan we het deze dag ook weer leuk aankleden. We hebben een camouflage blower, vlaggen en banners geregeld.” Carwash Loman is 26 juni van 0900 uur tot 1800 uur geopend. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.