Carwash Factory wast meer dan 2500 auto’s gratis

Gratis auto’s wassen van medewerkers in de zorg, Allard Trumpi, eigenaar van Carwash Factory in Roosendaal deed het van 15 december tot en met 19 januari. “We hebben in die zes weken meer dan 2500 auto’s gratis gewassen. Ik ben overweldigd door het animo voor deze actie”, zegt hij.

Enkele weken geleden besloot hij als bedankje voor het zorgpersoneel dat zo hard door bleef werken tijdens de coronacrisis, gratis te wassen. “Mensen kwamen echt van heinde en verre om hun auto gratis te laten wassen en we hebben dat uiteraard met alle liefde gedaan. We hebben ook echt heel veel leuke reactie gekregen van mensen die het echt een leuk initiatief vonden”, aldus Trumpi.

Maximale capaciteit 

Een aantal dagen kwamen er zoveel zorgmedewerkers voor een schone auto dat de vader van Allard, Nandor, op een doorgaande weg het verkeer moest regelen. “Op die momenten zaten we ook echt op het maximale van wat onze roll-over kan wassen. Het was gelijk een goede test voor de machine. Ik ben blij dat zoveel mensen de weg naar onze carwash hebben kunnen vinden”, zegt hij over de zeer succesvolle actie.

Het leverde Allard Trumpi in de aanloop naar de actie veel aandacht van verschillende media op. “Het was leuk om te zien dat mensen het zo’n mooi gebaar vonden. Mijn vriendin en moeder werken allebei in de zorg dus ik ben blij dat ik op deze manier zoveel mensen heb kunnen bedanken voor hun bijdrage tegen corona”, besluit hij. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.