Bovagleden wassen 2 juli voor Nationaal MS Fonds

De Bovag Nationale Autowasdag 2 juli staat dit jaar in het teken van het Nationaal MS Fonds. De bijna honderd participerende was- en poetsbedrijven wassen dit jaar voor dit goede doel. Voor de deelnemende poetsbedrijven begint de actie al op 27 juni. Bij iedere poetsbeurt gaat een percentage naar het Nationaal MS Fonds 

Dit jaar staat de Nationale Autowasdag in het teken van het Nationaal MS Fonds. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg.

Wassende BN’ers

De deelnemende wasbedrijven dragen op 2 juli per wasbeurt minimaal een euro af voor het goede doel. De datum is strategisch gekozen en is op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen. Kinderen krijgen tijdens de actie een kleurplaat en de ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds gaan 2 juli ook op pad om hun auto te laten wassen. Zo is het mogelijk om Kraantje Pappie, Ben Cramer of Victor Abeln (First Dates) tegen te komen in de wasstraat.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.