BOVAG komt met nieuw opleidingsplatform voor carwashes


Bovag heeft afgelopen week in samenwerking met opleidingsorganisatie Innovam een nieuw opleidingsplatform gelanceerd. De Pitspro Academy, zoals het platform heet, is speciaal ontwikkeld voor tankstation- en autowasprofessionals en biedt online en fysieke opleidingen, trainingen en cursussen. ‘Bij ondernemerschap hoort goed werkgeverschap met oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Daarom hebben we dit platform opgezet speciaal voor leden van Bovag en hun medewerkers. Zij maken kosteloos gebruik van het platform’, zegt Branchemanager Carwash, Erik Stern.

Volgens Erik is het zeker in tijden van personeelstekorten extra belangrijk om zuinig te zijn op medewerkers en te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Om ondernemers hierbij te helpen is het platform gelanceerd. De nieuwe site vervangt het eerder op de site van Innovam geplaatste platform. ‘Er is een breed aanbod opleidingen te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Voor nieuwe medewerkers zijn alle nuttige en noodzakelijke opleidingen bij elkaar gezet. De veelal kortdurende opleidingen zijn heel praktijkgericht en eenvoudig toegankelijk. In de toekomst gaan we samen met Innovam en een ondernemersklankbordgroep het aanbod verder uitbreiden.’ 

Ontwikkeling

‘Investeren in het welzijn van medewerkers en hen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen is erg belangrijk, zeker in de huidige tijd. Met opleidingsplatform Pitspro Academy bieden we opleidingen op maat, speciaal voor tankstations en autowasbedrijven. Ik raad alle leden aan daar hun voordeel mee te doen en om zo hun medewerkers aan zich te binden’, zegt Erik.  Werkgevers kunnen op Pitspro.nl een teamaccount aanmaken en hun medewerkers aanmelden op het platform. Vervolgens kunnen zij hun activiteiten op het platform ook monitoren, wat bijvoorbeeld handig is voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken. Werkgevers die een account aanmaken én voor  31 december 2022 hun medewerkers aanmelden, maken kans op een teamuitje ter waarde van 500, 1.000 of 1.500 euro.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.