BOB Autowas opent volgende week 22ste vestiging

Excellent Carwash in het Amsterdamse Osdorp wordt vanaf volgende week Bob Autowas. Ondernemer Mark de Graaf neemt de vestiging van Julian Wagenhuis over, het is de 22ste wasstraat die de naam Bob Autowas gaat dragen. ‘De locatie ligt vlak bij onze andere plek in Amsterdam. Daar doen we veel wassingen waardoor deze locatie mogelijk wat lucht gaat bieden op de andere plek’, zegt Mark de Graaf, eigenaar van Bob Autowas. 

De ondernemer koos er bewust voor om de locatie korte tijd te sluiten om deze om te kleuren naar Bob Autowas. ‘Zo zien mensen in de buurt dat de exploitatie door een andere partij wordt gedaan. De huidige locatie heeft ook de rode kleur en beschikt tevens over een vrij nieuwe machine van zo’n 25 meter lang van ACE. Omdat onze locaties alleen met machines van deze leverancier draaien, hoeft er niet zo heel veel te gebeuren om de wasstraat naar ons concept om te zetten. Mensen kunnen straks ook gelijk met onze waspassen hier afrekenen.’

Osdorp

Volgens Mark is het een vrij lastige locatie om veel wassingen te kunnen doen. Julian Wagenhuis, de vorige eigenaar stelt hetzelfde op zijn site. ‘Helaas is het niet gelukt om deze locatie in Osdorp, die we in 2021 hebben gebouwd succesvol genoeg te laten draaien’, zegt hij daarover. Aan Bob Autowas nu dus de taak dit wel te doen. ‘Er wonen veel taxichauffeurs in het gebied die al bij ons in Sloterdijk wassen. Voor hen is het makkelijker om nu even snel de auto door de wasstraat te doen nu we ook in de wijk aanwezig zijn. Hopelijk kunnen we het wasvolume van deze groep daardoor wat verhogen.’ Bob Autowas in Sloterdijk is volgens Mark de tweede best lopende vestiging waardoor hij hoopt dat met de nieuwe toevoeging meer synergie ontstaat tussen beide locaties. ‘Het zou mooi zijn als we hier mensen krijgen die even snel de auto schoon willen hebben, dan zouden onze vestigingen elkaar mooi versterken’, besluit hij. 

Onder de Excellent Carwash logo’s prijkt inmiddels het Bob Autowas bord.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.