Bob Autowas gaat voor eerste wasstraat in Zeeland

Mark de Graaf IJsselmonde

BOB Autowas neemt per 1 september 2021 wasstraat Van der Jagt & Willemse in Vlissingen over. Het is de 21e locatie waar de autowasstraat te vinden zal zijn. De overige vestigingen zijn voornamelijk te vinden in de Randstad en op Curaçao. De overname is volgens eigenaar Mark de Graaf een mooie kans om ook in Zeeland, auto’s van klanten te laten stralen en het past in zijn wens om in iedere provincie van Nederland actief te zijn met BOB Autowas.

“Ik heb ooit gezegd dat ik in het hele land vestigingen wil hebben, daarbij zit in die hoek niet zo heel erg veel op het gebied van wassen. De kans om deze locatie over te nemen deed zich voor en die hebben we dan ook met beide handen aangepakt”, zegt de eigenaar van BOB Autowas.

Perfecte staat

De 45 meter lange Holz wasstraat die bij Van der Jagt & Willemse staat is volgens Mark nog in perfecte staat. “De ondernemers waren echte hands-on mensen die alles goed hebben onderhouden. Het grappige is dat ik zo’n twaalf jaar geleden de machine aan ze hebben verkocht. De eigenaren, met wie ik altijd goed contact heb gehouden, vroegen mij of ik interesse had om de locatie over te nemen. Zij wilden het rustiger aan doen, dus heb ik de kans gegrepen om de eerste vestiging in Zeeland te openen.”

De eigenaren wilde afbouwen dus heeft Mark de machine overgenomen en huurt hij het vastgoed van de eigenaren. “De vrouwen van de vorige eigenaren zeiden letterlijk: ‘Wij willen onze mannen ook wel een zien’. Ze deden alles zelf en stonden vaak al om 5 uur op om aan de slag te gaan, daarom hebben ze mij benaderd. Door de huurconstructie krijgen ze nog wel inkomsten uit de wasstraat.” Naast de wasstraat heeft Mark het complex met negen wasboxen dat minder dan een jaar geleden op 500 meter van de wasstraat werd gebouwd ook overgenomen. “Dat is een leuke extra, we pakken dus gelijk goed uit in Vlissingen.” Wanneer de 22ste vestiging wordt geopend is nog niet bekend. Mark geeft wel aan rond te blijven kijken naar mooie mogelijkheden.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.