Fotoreportage: ANAC Arnhem

ANAC Arnhem stond vanwege de eerste interieurcarrousel afgelopen tijd flink in de belangstelling, toch is er meer te zien dan dat. Carwashnieuws sprak met eigenaar Lex Peters af en maakte onderstaande fotoreportage. 

Uiteraard staat tijdens het bezoek met bijbehorende interview (hier te lezen) de interieurcarrousel centraal, maar eigenaar Lex Peters heeft meer nieuws te melden. De wasstraat in Arnhem is namelijk voorzien van genoeg ruimte voor een tweede machine. “Ik verwacht dat we ergens volgend jaar deze locatie verder onder handen gaan nemen”, aldus Peters.

Druilerige woensdag

Op een druilerige woensdagochtend staan de auto’s niet in de rij voor de wasstraat. Desalniettemin staat het personeel paraat om iedere klant van een brandschone auto te voorzien. “Doordat het wat rustiger is, hebben we meer tijd om mensen op de nieuwe interieurcarrousel te wijzen. Zo kunnen veel mensen omgeving kennis maken met onze nieuwe manier van intereiurreinigen”, zegt een van de medewerkers. Zo wordt van de nood een deugd gemaakt, de intereurcarrousel wordt volop getest. 

Tijdens het draaien van de schijf kijken een moeder en haar zoon geboeid toe hoe de auto van binnen gereinigd wordt. In de ruimte met draaiende schijf hangt een ontspannen relaxte sfeer, een klein beetje achtergrondmuziek zorgt ervoor dat de verschillende stofzuigers niet te horen zijn. Onder het genot van een kopje koffie draaien wassers een driekwart ronde om vervolgens met een schone auto van de schijf gedirigeerd te worden. “In ongeveer acht minuten is de auto van binnen schoon”, aldus Peters.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.