Coppus Carwash krijgt leuke reacties op badkledingsactie

Gratis je autowassen als je in badkleding naar de wasstraat komt, Coppus Carwash in Venlo organiseerde de actie en ontving tientallen bezoekers in badkleding. “Mensen vonden het een hele originele actie. We hebben het afgelopen vrijdag gedaan toen de zomervakantie hier in het Zuiden begon. We vonden het leuk om op deze manier de zomer in te luiden”, zegt Stijn Coppus (26), eigenaar van de wasstraat. 

Gelukkig voor Stijn was het vrij aardig weer tijdens de actie. Afgelopen vrijdag tussen 12:00 en 15:00 kwamen zo’n dertig mensen in badkleding. “Naast de klanten die in badkleding kwamen, vonden onze reguliere klanten het ook een leuke actie. We hebben speciaal voor de gelegenheid heel de wasstraat aangekleed in een zomersthema dat we tot het einde van de zomervakantie ook gaan aanhouden.”

Badjes

De wasstraat staat aankomende weken nog vol opblaasdieren, badjes en zomerse sfeerverlichting. “We vinden het altijd leuk om wat met bepaalde thema’s te doen. Aankomende tijd gaan we nog een aantal acties houden rondom de zomer. Als het weer niet meewerkt dan halen wij de zomer wel naar de wasstraat. De actie van afgelopen vrijdag smaakte in ieder geval naar meer.” 

Oktober

Over een paar maanden, in oktober, is Coppus Carwash een jaar open. Ondernemer Stijn heeft zijn draai in de carwashbranche snel gevonden. “Ik vind het enorm leuk. Een eigen bedrijf is op het begin wel spannend, maar alles draaide eigenlijk best snel naar behoren. Momenteel werk ik met zes mannen en één dame van mijn eigen leeftijd en jonger, het voelt als familie. Iedereen heeft ook wel een beetje dezelfde interesses en eens per kwartaal doen we een bedrijfsuitje. Dat bevordert wel echt de sfeer omdat je elkaar ook informeel beter leert kennen.”

Wat betreft het aantal klanten heeft de nieuwe ondernemer die beschikt over een 45 meter lange DICO wasstraat ook niets te klagen. “We hebben al best wat vaste klanten die echt regelmatig terugkeren. We draaien beter dan ik had verwacht. Omdat we zo dicht bij de Duitse grens zitten, richten we ons ook echt op Duitse klanten en dat werpt z’n vruchten ook zeker af. Alle informatie en programma’s hebben we zowel in het Nederlands als het Duits en dat wordt echt gewaardeerd. Veel mensen uit grensdorpjes komen in Venlo de boodschappen doen en wassen dan gelijk hun auto.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.