Fotoreportage: Autotechnica 2022

De Autotechnica is na enkele jaren afwezigheid weer terug in Brussel. De drie grote beurshallen van de Expo in Brussel zijn voor de gelegenheid omgetoverd tot automotive paleis. Het carwashgedeelte is deze editie wat kleiner dan voorgaande edities. Enkele leveranciers hebben daarentegen toch groots uitgepakt. Verschillende machines, showbogen en chemieproducten zijn te vinden op de beursvloer.

De stand waar niemand omheen kan, is die van Pro-Wash. De groot opgezette stand bevat twee roll-overs en verschillende toebehoren waaronder een fietshouder voor wasboxen en standalone stofzuigers. De Belgische leverancier van Christ Machines pakte net als voorgaande edities groot uit. Tegenover deze stand staat Huijbrechts Vloersystemen. De Nederlandse ondernemer kan naar eigen zeggen rekenen op veel interesse vanuit de Belgische markt. “Wij hebben een mooie beurs gehad”, aldus directeur Tim.

Fotopanelen

De stand van cleanbuild springt uit het oog door opvallende geprinte platen. Geen rolbanners maar carwashmuren voorzien van een print. Het is de nieuwste innovatie op muur gebied. “Het kan voor extra beleving zorgen in de wasstraat. Je kunt een klassieke uitstraling creëren door er tegeltjes op te printen. Dan heb je wel de look, maar geen last van vieze voegen. Aan de andere kant kan ook bijvoorbeeld een logo op de muur geprint worden, de mogelijkheden zijn vrij divers”, zegt Nick Elbertsen. Het Nederlandse Mesa Coatings ontbreekt ook op deze beurs niet. “We hebben veel projecten op de planning staan, maar hebben uiteraard vrij gemaakt om ons bedrijf ook aan de Belgische ondernemers te presenteren”, zegt Jan-Peter van Eeden.

Een andere opvallende stand is die van Eco-Wash. Bijzondere showbogen trekken de aandacht van menig bezoeker. Ook deze Belgische partij heeft groot uitgepakt. De Belgische tak van Leverancier Washtec is ook op de beurs te vinden met het nieuwste premium roll-over model. Op het gebied van carwashchemie staat naast Kenotek ook het italiaanse Labocosmetic en voor alle apparaten in en om de wasstraat heeft ook Hansa Service uitgepakt met een stand vol machines. Tik Wash presenteert een app om af te rekenen in een app bij wasboxen zonder dat er betaalautomaten aan te pas komen en de Tokheim Service Group deelt een stand met Kärcher.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.