Christ presenteert veel nieuws op Duitse beurs

Alpha, het nieuwste topmodel roll-over van leverancier Christ wordt 14 september op de Automechanika in Frankfurt gelanceerd. Volgens Frank Souer, directeur van Christ in Nederland is het de aftrap van een nieuwe fase voor het bedrijf. “De zeventiende generatie waar we bij zijn aangekomen markeert voor ons een nieuwe periode die gepaard gaat met een vernieuwing van al onze nieuwe machines”, zegt hij. 

De beurs markeert dus de aftrap van de nieuwe generatie Christ-machines, volgens Frank worden de nieuw uitgeleverde machines allemaal in herkenbare kleuren geleverd. “Uiteraard kunnen klanten bijvoorbeeld kiezen voor stickers of led-verlichting, maar in de basis willen we herkenbaar en onderscheidend zijn in onze eigen sjieke grijze kleur.” 

Alpha

Op de beurs wordt voor het eerste de nieuwe top roll-over Alpha gepresenteerd. Hoewel het model nog niet op de markt is, heeft Frank al twee exemplaren verkocht. “Het is echt een mooie machine die in de standaard versie al heel sjiek is. Hij is helemaal naar wens van ondernemers in te richten zo kun je kiezen voor simpele schermpjes of grote led-schermen rondom, hetzelfde geldt voor led geleiders en ingebouwde verlichting.”

De nieuwe generatie roll-overs is volgens de directeur stiller, sneller en mooier dan voorgaande roll-over modellen. Dat stille en snelle zit in de nieuwe generatie motoren. “We hebben andere motoren die we voortaan in ons hele productgamma gaan gebruiken. Hierdoor is het voor monteurs ook veel makkelijker om aan een machine te sleutelen en hebben ze altijd de juiste spullen mee omdat dezelfde onderdelen overal worden gebruikt.”

Het broertje van de nieuwe Alpha, de Vega is een half jaar geleden geïntroduceerd. “Daar hebben we er inmiddels al drie van in Nederland staan”, zegt hij trots. Naast de nieuwe roll-over zullen ook de nieuwe mattenwasser, stofzuiger en voorreiniger voor roll-overs te zien zijn. “Deze zijn helemaal klaar voor de toekomst doordat we nu meer betaalmiddelen geïmplementeerd hebben.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.