Spectaculaire heropening van Loogman Rotterdam tijdens Valentijn

Oesters en champagne, drag queens en Rolf Sanchez, de speciale VIP opening om de vernieuwing van Loogman Rotterdam te vieren heeft het allemaal. Zo’n honderd stellen laten tijdens een feestelijke Valentijnsavond coronaproof hun auto wassen en van binnen reinigen op de nieuwe interieurband. Aansluitend staat in de nieuwe, overdekte stofzuighal een optreden van zanger Rolf Sanchez op het programma. 

In de ‘Carwash of Love’ wordt een mooi thema gevonden om tijdens een periode vol moeilijke coronamaatregelen toch wat te organiseren. “De branchevereniging heeft opgeroepen om niets te organiseren, maar we wilden toch op een coronaproof manier iets doen om de heropening van Loogman in Rotterdam te vieren. Daarnaast hebben we veel concurrentie hier waardoor we onszelf met deze avond goed op de kaart wilden zetten”, zegt Kees Yzebaart, directeur van de Loogman Groep.

Entertainment

Het evenement en vooral wat er tijdens Carwash of Love gaat gebeuren blijft tot het laatste moment een groot geheim. “We hebben iedereen pas een week van te voren uitgenodigd en amper iets verteld over wat er zou gaan gebeuren. Uiteindelijk hadden we veertig auto’s met influencers, goed voor een bereik van 4 miljoen mensen op sociale media. We zijn echt viraal gegaan tijdens de avond. Verder werden medewerkers en relaties uitgenodigd. Tijdens vier verschillende shifts genoot iedereen echt van het entertainment.” Het begint al voor de ingang van de wasstraat waar twee dragqueens de wachtende gasten voorzien van een glaasje blauwe ‘Loogman Bubbels’.

Na een ritje door de wasstraat sluiten gasten aan om de auto ook van binnen te laten reinigen op de onlangs geopende interieurband. Ook hier wordt iedereen bezig gehouden. Een speciale liefdesquiz test de kennis van partners over elkaar. Het stel dat het meeste over elkaar goed invult, wint een jaar lang gratis wassen. “Daarna is het tijd voor de spectaculaire finale. Een zestien minuten durend concert van Rolf Sanchez. Tijdens het wachten en positioneren van de auto’s op het overdekte stofzuigplein krijgen alle gasten een box vol liefde.” De box bevat twee flesjes wijn, aardbeien met chocolade en verse oesters, alles dat met de liefde te maken heeft. 

Huwelijksaanzoek

De laatste shift loopt een beetje uit door een huwelijksaanzoek van rapper Lexxxus aan zijn vriendin. “Hij maakte er wel echt een spektakel van. Hij benaderde ons twee dagen van te voren of hij van de gelegenheid gebruik mocht maken.” Rolf Sanchez zette Loogman Rotterdam uiteindelijk vier keer volledig op z’n kop. Kees is blij dat hij mee wilde werken aan het evenement. “We kennen hem wel een beetje en hij was zo enthousiast over het idee dat hij graag wilde meewerken. Na ons evenement enkele weken geleden met Famke Louise staat onze carwash echt op de kaart. Nog tijdens het evenement werden we al door verschillende BN’ers benaderd of we willen samen werken, Carwash of Love gaat zeker vervolg krijgen.” 

Aankomende drie weken kunnen klanten in de avonden nog genieten van de lichtshow op het stofzuigplein. “Dit doen we om iedereen te laten genieten van het feit dat zowel de wasstraat als de interieurreiniging tot 20:00 ’s avonds geopend zijn”, besluit de directeur. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.