Fotoreportage: Wasboxplein Kuzee in Goes

Bas Kuzee, eigenaar van Kuzee autowasparken heeft afgelopen week zijn eerste standalone onbemande wasboxenplein in Goes geopend. Op een druilerige maandagmiddag zijn meerdere wasboxen bezet. “Veel mensen weten ons nu al te vinden”, zegt hij.

De ondernemer verdiepte zich voor de bouw goed in het onbemand wassen middels wasboxen. “We zijn bij veel collega’s gaan kijken en hebben daarop onze eigen visie ontwikkeld. Sommige zaken die wij voor ogen hadden, waren er nog niet eens voor we aan de bouw begonnen. Ik durf daarom wel te stellen dat het een uniek project is geworden”, zegt hij. 

Innovaties

Het wasboxenplein werd uiteindelijk door Washnet gerealiseerd. “Het is misschien niet de goedkoopste partij, maar wel de beste in onze ogen. Speciaal voor ons werden enkele innovaties aangebracht. Zo kunnen wassers tussen 08.00 uur en 18.00 uur gratis door de slagboom. Daarna moet twee euro worden betaald die vervolgens als tegoed op de gekozen wasbox wordt geladen. Dat doen we doormiddel van kentekenherkenning.”

Wat veel klanten niet weten, maar vooral interessant is voor ondernemers is dat Bas alles kan aansturen via een app op zijn telefoon. “We hebben veel camera’s bij de wasboxen en overal staat een speciaal whatsapp nummer. We willen ondanks dat het een onbemand concept is, wel onze service hoog houden. Als er problemen zijn kunnen we mensen met behulp van de app op afstand helpen. Daarnaast is veel geautomatiseerd. Mocht er een storing of ander probleem optreden krijg ik daar direct een signaal van.” 

Lees hier donderdag meer over het onbemande wasboxenplein van Bas Kuzee.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.