‘We vieren het 10-jarig bestaan van Clean Look met een aantal mooie upgrades’ 

Wasstraat Clean Look in Soest bestaat dit jaar tien jaar en daarom is het volgens eigenaar Olivier de Rooij tijd om enkele mooie upgrades aan de huidige wasstraat te doen. “We kunnen nog meer uit de wasstraat halen daarom heb ik in samenspraak met Maurice Piket besloten om de wasstraat flink te vernieuwen en anders in te richten. Op die manier zijn we klaar voor de volgende tien jaar en kunnen we nog meer mensen van een schone auto voorzien.” 

Wie wil groeien moet investeren is het credo van Olivier. “We hebben een hogere wascapaciteit gerealiseerd en wat elementen toegevoegd aan de wasstraat zodat het resultaat nog beter wordt. Daarnaast zijn verschillende elementen verplaatsen om de wasstraat efficiënter in te richten. Al met al zijn we maar een paar dagen dicht geweest. We beschikken nu over een extra meetboog om auto’s te scannen een volumeplusboog voor meer hogedruk, een nieuwe polishboog en extra hogedruk op de wielkasten van de auto.”

Minder handwerk 

Bij de vernieuwde wasstraat wordt de auto straks later ingemeten waardoor er in de toekomst minder storingen zullen ontstaan. “Nu werd dat vrij dicht tegen het betreden van de wasstraat gedaan waardoor we bij grotere auto’s soms storingen kregen. Voor de verbouwing deden we ook veel handwerk voor een auto überhaupt de wasstraat inreed, ook dat wordt een stuk minder. We hebben een speciale volumeboog van Maurice Piket Techniek laten installeren. Door de verschillende aanpassingen in de wasstraat hoeft het personeel zich dus niet meer het schompes te wassen en krijgen we een auto sneller en efficiënter schoon.” 

Uiteindelijk is het doel van de eigenaar om na de heropening binnen aanzienlijke tijd tot veertig procent meer auto’s te gaan wassen. Hij denkt dat de potentie in de Soest en de omgeving daarvan zeker aanwezig is. “We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwingen ook de nodige nieuwe klanten gaan aanspreken. Uiteraard wil ik ook mooie acties gaan doen omdat we dus tien jaar bestaan. We kijken momenteel naar de mogelijkheden. Ik vind het zelf altijd leuk om dingen weg te geven in de vorm van een extra attentie voor vaste klanten.”  

  • Sander Koop
    9 februari 2022 at 07:25

    Van harte gefeliciteerd!! Ik kom snel weer langs! Dit keer ff de magneetereclame van mijn Volvo afhalen!!

    Reply

Leave Your Comment

Your email address will not be published.