Truckwash1 Group breidt uit met nieuwe locatie en eerste horeca

De Truckwash1 Group van Johannes Snoek en Klaus Broersma heeft per 1 januari Truckstop 8 bij Eindhoven overgenomen. Naast een uitbreiding betekend het ook een verbreding van de diensten omdat het overgenomen bedrijf tevens een horecagelegenheid bevat. ‘Het is voor ons helemaal nieuw. We hebben ervaring met het wassen van trucks natuurlijk, maar nog niet in de horeca. Wel denk ik dat het een hele mooie kans is om ook bij onze andere filialen eens na te gaan waar dit een goede uitbreiding zou kunnen zijn’, zegt Johannes. 

Toen Johannes via via hoorde dat Truckstop 8 open stond voor een overname, stond hij vooraan in de rij. ‘We hebben een goede naam in de branche opgebouwd en hebben veel verstand van het wassen van vrachtwagens. Het leek ons dan ook mooi om uit te breiden naar het oosten van Brabant. We waren er al snel uit dat we dit wilde overnemen en hadden gelijk al ideeën hoe we bepaalde dingen meer naar onze smaak konden inrichten. Zo gaan we straks van drie half automatische truckwashes naar twee waarbij we van één hal een soort wasbox maken zoals we ook op de Maasvlakte hebben. Mensen vinden het soms ook fijn om zelf schoon te maken en die mogelijkheid bieden we graag.’

Horeca

Waar de ondernemers in enkele minuten een mening kunnen vormen over een truckwash, ging dat bij horecagelegenheid Truckstop Acht toch wat lastiger. ‘We weten natuurlijk wat we lekker vinden, dus we hebben uiteraard geproefd van het eten. Daarnaast zijn we met het personeel, maar ook met veel vaste klanten in gesprek gegaan en tot verbeterpunten gekomen. Alle neuzen staan nu dezelfde kant op en er gaat aardig wat veranderen. Waar veel maaltijden in het verleden werden opgewarmd, gaan we vanaf nu alleen maar verse gerechten maken’, zegt hij enthousiast. 

Volgens Johannes blijft de Truckwash1 Group aankomende tijd in beweging. ‘We blijven bezig en willen ook zeker blijven groeien. We blijven ook kijken naar hoe we onze bestaande vestigingen kunnen verbeteren. Horeca zou in sommige gevallen misschien een toevoeging kunnen zijn. Zo kunnen we nog meer een one-stop-shop worden voor alles wat met het wegvervoer te maken heeft’, besluit hij. 

  • Van Driel
    12 mei 2023 at 10:08

    Ik vindt het een zeer slechte wasstraat geworden. De oplegger wordt niet schoon. Dat kan ook niet want een goede wasstraat doet er een goed halfuur over . Op 8 doen ze het binnen 15 min .

    Reply

Leave Your Comment

Your email address will not be published.