Truckwash 1 Group blijft doorgroeien

Truckwash 1 Group voegt eind deze maand een nieuwe locatie toe aan het netwerk. Het bedrijf neemt met HB Truckwash Maasvlakte volgens directeur Johannes Snoek een echte A-locatie over. “Het is weer een stap in de richting om de grootste truckwashketen van Europa te worden”, zegt hij. 

Inmiddels staat de teller van Truckwash 1 Group op acht, maar daar blijft het volgens Johannes zeker niet bij. “We zijn echt flink aan het groeien en zijn naast deze overname ook nog bezig met een aantal andere vestigingen, zowel overnames als nieuwbouw locaties.”

Buitenland 

Momenteel zitten de vestigingen van het truckwashbedrijf voornamelijk rond de randstad en in de Zuid-Westkant van Nederland. “We willen graag vestigingen in Limburg en het Oosten van het land. Dat is echter niet het enige we zijn ook serieus onderzoek aan het doen naar de truckwashmarkt in het buitenland.”

Zo ver is het echter nog niet. Eerst wordt HB Truckwash omgetoverd tot een vestiging van Truckwash 1 Group. Oud eigenaren Lars en Jeffrey richten zich verder op het ontwikkelen van software voor de truckwash industrie en hun andere filiaal bij Europoort. 

Roosendaal 

Het filiaal van Truckwash 1 Group in Roosendaal beschikt naast een dubbele wasstraat voor vrachtwagens over zes wasboxen voor auto’s. “Onze focus ligt op de trucks en de wasboxen daar zijn echt een extraatje. We hoeven er niet continue mee bezig te zijn, maar de boxen konden wel een opknapbeurt gebruiken.”

Naast een flinke onderhoudsbeurt werd het uiterlijk van de boxen aangepakt. “We hebben doeken opgehangen voor een strakke look en daarnaast hebben we gekozen voor nieuwe shampoo’s en waxen. Deze komen met een echte geur beleving waardoor het wassen van de auto in onze boxen nog leuker wordt.” 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.